Terug naar school-actie

Actie in september

1 september komt steeds dichterbij. Hopelijk staan de kinderen al te springen om weer naar school te kunnen. Om hun extra te motiveren loopt er tijdens de maand september een 'terug naar school-actie'.
Alle kinderen krijgen een markeerstift, een brooddoos of kiwi-doosje en een tussendoortje van alpro mee naar huis. Heb je nog geen afspraak gemaakt voor zoon of dochter. Plan ze dan snel in via de online-agenda.
Terug naar school-actie

Dag tegen Eetstoornissen

24 september 2017

Elke laatste zondag van september (dit jaar 24/9) organiseert ANBN een Dag tegen Eetstoornissen. Deze dag staat open voor iedereen die meer wil weten over (herstellen van) eetstoornissen! Voor iedereen die zelf of in zijn omgeving ervaring heeft met eetstoornissen, maar ook voor mensen die willen weten hoe het is om een eetstoornis te hebben en ervan te herstellen, of over hoe je iemand in jouw omgeving kan steunen in de weg naar herstel.

In 2017 wordt de 'Dag tegen Eetstoornissen' georganiseerd in Genk.
Het programma en inschrijvingsformulier vind je terug via de link Dag tegen Eetstoornissen

Wegenwerken Merelstraat

De merelstraat is tijdelijk onderbroken

Momenteel zijn er wegenwerken in de Merelstraat. De praktijk blijft bereikbaar via de Toekomststraat. Voor diegene die de praktijk normaal via de Reppelerweg bereiken is er een alternatieve route. Deze route kan je terugvinden op het bijgevoegde plannetje.
Wegenwerken Merelstraat

Hydrateren

Je kan het leren!

We bestaan allemaal voor meer dan 60% uit water. Dagelijks verliezen we meer dan 2 liter water o.a. door te plassen, te ademen en te zweten. Dit verlies recupereren we door ons eten, en vooral, door wat we drinken.

Contactgegevens

Els Vrolix
Kerkhofstraat 20
3950 Bocholt 

Maak een afspraak: klik hier
Telefoon: +32 472 26 43 14

Erkend door riziv: 5-61648-79-601
BTW nr. BE0839.186.194